Aláíráskor felhasználónevet és jelszót kér az e-Szignó a btsa.e-szigno.hu kiszolgálóhoz

Időbélyeggel ellátott aláírás készítésekor, ha a szolgáltatást felhasználónév-jelszó párossal éri el, az időbélyeg lekéréséhez azonosító adatokra van szükség. Az e-Szignó program beállítástól függően általában az alábbi ablakot jeleníti meg ezeknek az adatoknak a beviteléhez:

 

btsa.e-szigno.hu jelszó kérő ablak

 

A szükséges adatokat a kártya átvételekor kapott "Kártyaátvételi nyilatkozat" nevű dokumentum "n" vagy "o" pontjában találja meg, a felhasználónév egy pontokkal elválasztott számsor (régebbi esetekben e-mail cím), a jelszó pedig egy számokat és betűket tartalmazó karaktersorozat.

Amennyiben a megadott azonosító adatokat a program nem fogadja el, újra megjeleníti a jelszóbekérő ablakot, majd 2 sikertelen próbálkozás után "Hiba az időbélyeg beillesztésénél" hibaüzenetet ad. Új jelszó igénylésével kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

 

További információk:

 

1. A jelszót a jelenlegi jelszó ismeretében az alábbi oldalon tudja megváltoztatni:

Időbélyegzés jelszóváltoztatás

 

2. Az e-Szignó programban lehetőség van a jelszó beállítására, ekkor a program nem jeleníti meg a jelszóbekérő ablakot. Ehhez kattintson az "Eszközök", majd a "Beállítások" menüpontra, a megjelenő ablakban pedig válassza az "Alapértelmezett hitelesítési adatok" pontot. Az ablak alsó részén lévő "Alapértelmezett jelszó az e-szigno.hu domainhez" mezőkben adja meg a nevet és a jelszót, majd az OK-val zárja be az ablakot. Ezt a beállítást akkor érdemes alkalmazni, amikor csak egy személy használja aláírásra a programot.

 

Időbélyegzés jelszó beállítása

 

3. További információk az időbélyegzésről:

Időbélyegzés szolgáltatás

Időbélyegzéshez kapcsolódó szabályzatok


Kulcsszavak: időbélyeg,  időbélyegzés

Bejegyzés részletei
Bejegyzés azonosító 11
Kategória Elektronikus aláírás és időbélyegzés
Hozzáadás dátuma 2015-05-07 23:51:48
Megtekintések száma 1057