Új aláírókártya vagy token aktiválása

Amennyiben futáros kézbesítés által kapta meg új aláírókártyáját, vagy tokenjét, úgy az aláíróeszköz még „transzport" állapotban van, aktiválnia kell az első használat előtt. 

Ehhez a következő lépéseket tegye; 

Telepítse az eszközhöz szükséges szoftvereket a következő link segítségével; Telepítő varázsló az e-Szignó szolgáltatásokhoz

Ellenőrizze, hogy a PUK kódot rejtő fólia sértetlen, majd válassza le a PUK levélről a sárga fülnél fogva, és tegye egy fehér, jól megvilágított felületre, hogy a titkos kód olvashatóvá váljon.

Amennyiben sérülten érkezett a PUK fólia Önhöz, értesítse ügyfélszolgálatunkat! 

Helyezze egy fehér felületre a fóliát, hogy látható legyen rajta a PUK kód.

A PUK kódot őrizze meg egy biztonságos helyen, mert amennyiben letiltaná vagy elfelejtené PIN kódját, csak ennek segítségével tudja azt helyreállítani.

Csatlakoztassa az aláíróeszközt a számítógépéhez, majd a felugró „A kártya transzport állapotban van...” Üzenetet OK-gombbal fogadja el és a következő ablakban adja meg a PUK kódot, valamint állítsa be PIN kódját.

Lépjen tovább az OK gombra kattintva.

Adja meg a PUK, majd kétszer az ön által választott PIN kódot.

A PIN kód 6, 7, vagy 8 számjegyű lehet.

Végezetül írja alá, és küldje vissza postai úton a Kártyaátvételi nyilatkozat egyik példányát.

Fontos; A kártyán lévő tanúsítvány csak akkor lesz használható, ha ügyfélszolgálatunk megkapta és feldolgozta a beérkezett nyilatkozatot és ennek tényéről e-mailben tájékoztatás küldött Önnek.

Bejegyzés részletei
Bejegyzés azonosító 51
Kategória Kártyaolvasók, kártyák, tokenek
Hozzáadás dátuma 2018-02-23 15:48:14
Megtekintések száma 420